Megnyílt a Camp America program, jelentkezz 2024 nyarára!

Photo illustrating the news item

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!


Mit ajánlunk?

Amerikai munkát nyári gyerektáborokban szállással és ellátással gyerekfelügyelőként (counselor) vagy kisegítő személyzetként (campower/support staff) minimum 9 hétig, valamint utazgatási lehetőségét az USA-ban a munka befejezte után!
2023-ban több, mint 300 kiutazott jelentkezőnk csodás élményekkel tért haza, csatlakozz jövőre Te is!

Counselor lennél?

A táborozókkal együtt élheted át mindazt a kalandot, amit egy amerikai nyári tábor jelent. A gyerekfelügyelő (counselor) együtt mozog a gyerekekkel, sportokat és szabadidős tevékenységeket oktat. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni és van már tapasztalatod, ezt a munkát válaszd! Ehhez a pozícióhoz nem feltétel az aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszony!

Campower munkát végeznél inkább?

A kisegítő személyzet a tábor „motorjaként” működik. Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha és a mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. A campower személyzet tagjai fárasztó fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak. Fontos: ehhez a munkához aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben.

További részletekért látogasd meg a programleírásunkat:
drive.google.com/file/d/16wysTUbS-fA6kC10crwqPqVNhneZoXNX/view?usp=drive_link

Bármilyen Camp America programmal kapcsolatos kérdés esetén elérhető vagyok a campamerica@melodiak.hu e-mailcímen vagy pedig a 36-20-5093960-as telefonszámon.

Facebook: www.facebook.com/MelodiakCampAmerica/
Web Info /Jelentkezés: www.campamerica.hu

27 Nov 2023